Alles gelijkvloers

juli 11th, 2016

Als je een uitbouw gaat doen dan wil je natuurlijk een flinke verbeterslag maken. Wij begrijpen dat je niet elk jaar kunt investering in een grote verbouwing. Net als een uitbouw maken is het aanleggen van een nieuwe vloer een grote investering die je soms maar een keer in leven doet. Het is daarom verstandig om van te voren goed alle prijzen te vergelijken, waarschijnlijk ben je daarom ook op deze website gekomen. Als je ook gelijk de vloer wil aanpakken tijdens de uitbouw dan raden we je aan om eens te kijken naar een gietvloer.

Een unieke vloer

Als je er zeker van wil zijn dat je buurman niet dezelfde vloer heeft dan is een gegoten vloer eigenlijk een ware must, deze vloeren zijn altijd maatwerk omdat je helemaal zelf kun bepalen. Als je het gelijk helemaal goed wil doen dan raden we je aan om te kiezen voor een eigen ontwerp die de specialist dan gaat aanpassen. Natuurlijk moet het wel realistisch zijn. Met een gietvloer zijn de mogelijkheden gelukkig zeer uitgebreid. Je kan kiezen uit vrijwel alle kleuren maar ook andere patronen en stijlen behoren tot de mogelijkheden. Eigen een meerprijs is het bij een specialist zoals Gietvloer Den Haag zelf mogelijk om een nieuwe vloer te laten maken met een eigen afbeeldingen er in.

Bel een lokale specialist

Net als bij een uitbouw kunnen de prijzen van een nieuwe vloer flink uiteenlopen. Het is daarom verstandig om meerdere bedrijven te benaderen als je op zoek bent naar een goede vloer voor de lange termijn. De specialist kan je dan gelijk meer uitleg geven over de materialen de afwerking en natuurlijk, last but not least, de prijs! Als je voor een lokale specialist kiest dan weet je zeker dat je niet te veel betaald!